Prácticas 3

1. ¿Qué significa “Hāle shomā chetor ast” حال شما چطور است؟en español?

  • a) ¿Cómo está usted?
  • b) ¿Qué idiomas habla?
  • c) ¿De dónde es?

Verificar
  • a ¿Cómo está usted?
  • b ¿Qué idiomas habla?
  • c ¿De dónde es?
  • Respuesta a

2. ¿Cómo se pregunta “¿Qué idiomas habla?” en persa?

  • a) ¿Koyā kār mikonid? کجا کار می کنید؟
  • b) Che zabānhāi sohbat mikonid? چه زبانهایی صحبت می کنید؟
  • c) Hāle shomā chetor ast? حال شما چه طور است؟

Verificar
  • a ¿Koyā kār mikonid? کجا کار می کنید؟
  • b Che zabānhāi sohbat mikonid? چه زبانهایی صحبت می کنید؟
  • c Hāle shomā chetor ast? حال شما چه طور است؟
  • Respuesta b

3. ¿Cuál es el pronombre personal equivalente a “yo” en español?

  • a) To تو
  • b) Ma ما
  • c) Man من

Verificar
  • a To تو
  • b Ma ما
  • c Man من
  • Respuesta c

4. ¿Qué significa el verbo “budan” en español?

  • a) hablar
  • b) ser/estar
  • c) tener

Verificar
  • a hablar
  • b ser/estar
  • c tener
  • Respuesta b

5. Si queremos decir “yo soy” en persa, diríamos:

  • a) man hastam من هستم
  • b) u hast او هست
  • c) mā hastim ما هستیم

Verificar
  • a man hastam من هستم
  • b u hast او هست
  • c mā hastim ما هستیم
  • Respuesta a

6. ¿Qué significa “to sohbat mikoni” تو صحبت می کنی?

  • a) Tú tienes…
  • b) Tú hablas…
  • c) Tú eres…

Verificar
  • a Tú tienes…
  • b Tú hablas…
  • c Tú eres…
  • Respuesta b

7. Para decir que “hablamos persa” ¿cuál sería el equivalente más adecuado?

  • a) fārsi sohbat mikonam فارسی صحبت می کنم
  • b) fārsi sohbat mikonid فارسی صحبت می کنید
  • c) fārsi sohbat mikonim فارسی صحبت می کنیم

Verificar
  • a fārsi sohbat mikonam فارسی صحبت می کنم
  • b fārsi sohbat mikonid فارسی صحبت می کنید
  • c fārsi sohbat mikonim فارسی صحبت می کنیم
  • Respuesta c

8. ¿Cómo se diría la siguiente frase en persa “soy de España/soy español”?

  • a) man espāniāi hastam من اسپانیایی هستم
  • b) man espāniāi sohbat mikonam من اسپانیایی صحبت می کنم
  • c) man dar esāpniā zendegui mikonam من در اسپانیا زندگی می کنم

Verificar
  • a man espāniāi hastam من اسپانیایی هستم
  • b man espāniāi sohbat mikonam من اسپانیایی صحبت می کنم
  • c man dar esāpniā zendegui mikonam من در اسپانیا زندگی می کنم
  • Respuesta a

9. Cuando alguien nos pregunta cómo estamos, ¿qué tenemos que decir en respuesta?

  • a) jubam خوبم
  • b) befarmāid بفرمایید
  • c) jodāhāfezخداحافظ

Verificar
  • a jubam خوبم
  • b befarmāid بفرمایید
  • c jodāhāfezخداحافظ
  • Respuesta a

10. ¿Qué géneros gramaticales existen en persa?

  • a) femenino y masculino
  • b) femenino, masculino y neutro
  • c) no existen géneros gramaticales en persa

Verificar
  • a femenino y masculino
  • b femenino, masculino y neutro
  • c no existen géneros gramaticales en persa
  • Respuesta c