Prácticas 25

1.¿Qué ven en la foto?

1.¿Qué ven en la foto?
  • a) jodkārخودکار
  • b) daftarدفتر
  • c) moghavāمقوا

Verificar
  • a jodkārخودکار
  • b daftarدفتر
  • c moghavāمقوا
  • Respuesta a

2.Complete la siguiente frase: "Yo tengo 3 lápices." - man se jodkār ……... من سه مداد ......

  • a) dāram دارم
  • b) jaridam خریدم
  • c) bardāshtam برداشتم

Verificar
  • a dāram دارم
  • b jaridam خریدم
  • c bardāshtam برداشتم
  • Respuesta a

3.¿Cómo se dice en persa?

3.¿Cómo se dice en persa?
  • a) gachگچ
  • b) tajteتخته
  • c) nimkatنیمکت

Verificar
  • a gachگچ
  • b tajteتخته
  • c nimkatنیمکت
  • Respuesta b

4.Estudiante escolar se dice………….. y el universitario se denomina ……………

  • a) dānesh āmuzدانش آموز/ dānshchu دانشجو
  • b) dānshchu دانشجو/ dānesh āmuzدانش آموز
  • c) dabestāniدبستانی/ dānesh āmuzدانش آموز

Verificar
  • a dānesh āmuzدانش آموز/ dānshchu دانشجو
  • b dānshchu دانشجو/ dānesh āmuzدانش آموز
  • c dabestāniدبستانی/ dānesh āmuzدانش آموز
  • Respuesta a

5.El antónimo de "rad shodanرد شدن" es:

  • a) gheibat nakardanغیبت کردن
  • b) ghabul shodanقبول شدن
  • c) dars jāndanدرس خواندن

Verificar
  • a gheibat nakardanغیبت کردن
  • b ghabul shodanقبول شدن
  • c dars jāndanدرس خواندن
  • Respuesta b

6.¿Qué está haciendo?

6.¿Qué está haciendo?
  • a) dars mijānad درس می خواند
  • b) sohbat mikonad صحبت می کند
  • c) emtehān midahad امتحان می دهد

Verificar
  • a dars mijānad درس می خواند
  • b sohbat mikonad صحبت می کند
  • c emtehān midahad امتحان می دهد
  • Respuesta c

7.¿Qué es lo que no tenemos que hacer en una clase?

  • a) dars jāndan درس خواندن
  • b) hāzer budanحاضر بودن
  • c) gheibat nakardanغیبت کردن

Verificar
  • a dars jāndan درس خواندن
  • b hāzer budanحاضر بودن
  • c gheibat nakardanغیبت کردن
  • Respuesta c

8."secretaria" en persa se dice:

  • a) monshi منشی
  • b) dāneshchu دانشجو
  • c) moalem معلم

Verificar
  • a monshi منشی
  • b dāneshchu دانشجو
  • c moalem معلم
  • Respuesta a

9.La palabra "āmuzeshgāhآموزشگاه " en castellano significa:

  • a) Colegio
  • b) Instituto
  • c) Universidad

Verificar
  • a Colegio
  • b Instituto
  • c Universidad
  • Respuesta b

10. In āghā iek ……………. ast.

10. In āghā iek ……………. ast.
  • a) a.moalem معلم
  • b) b.monshi منشی
  • c) c.nānvā نانوا

Verificar
  • a a.moalem معلم
  • b b.monshi منشی
  • c c.nānvā نانوا
  • Respuesta a