Prácticas 22

1.El verbo “dāshtan داشتن” en castellano significa:

  • a) Ser o estar
  • b) Tener
  • c) Comer

Verificar
  • a Ser o estar
  • b Tener
  • c Comer
  • Respuesta b

2.Complete la siguiente conjugación:

Tenemos> dārim داریم

Tenéis>       ………

Tienen> dārandدارند

  • a) dārid دارید
  • b) dāram دارم
  • c) dāri داری

Verificar
  • a dārid دارید
  • b dāram دارم
  • c dāri داری
  • Respuesta a

3.La forma negativa del verbo Tengo: dāramدارم es:

  • a) nadāradندارد
  • b) nadāri نداری
  • c) nadāram ندارم

Verificar
  • a nadāradندارد
  • b nadāri نداری
  • c nadāram ندارم
  • Respuesta c

4.La expresión "eshtehā dāshtanاشتها داشتن " significa:

  • a) Tener ganas
  • b) Tener sueño
  • c) Tener apetito

Verificar
  • a Tener ganas
  • b Tener sueño
  • c Tener apetito
  • Respuesta c

5.La palabra otāgh اتاق significa:

  • a) Casa
  • b) Habitación
  • c) Cocina

Verificar
  • a Casa
  • b Habitación
  • c Cocina
  • Respuesta b

6."Comprar" se dice……… y "alquilar" se dice……………

  • a) jaridanخریدن /eyāre kardanاجاره کردن
  • b) eyāre kardanاجاره کردن / jaridanخریدن
  • c) jaridanخریدن/ jordan خوردن

Verificar
  • a jaridanخریدن /eyāre kardanاجاره کردن
  • b eyāre kardanاجاره کردن / jaridanخریدن
  • c jaridanخریدن/ jordan خوردن
  • Respuesta a

7. "Tener hambre" se dice:

  • a) teshne budan تشنه بودن
  • b) gorosne budan گرسنه بودن
  • c) jaste budan خسته بودن

Verificar
  • a teshne budan تشنه بودن
  • b gorosne budan گرسنه بودن
  • c jaste budan خسته بودن
  • Respuesta b

8."Dormitorio" en persa se dice:

  • a) otāgh اتاق
  • b) otāgh jābاتاق خواب
  • c) otāgh neshiman اتاق نشیمن

Verificar
  • a otāgh اتاق
  • b otāgh jābاتاق خواب
  • c otāgh neshiman اتاق نشیمن
  • Respuesta b

9.La siguiente frase en persa "Vosotros tenéis un auto" sería:

  • a) shomā iek māshin dārid.شما یک ماشین دارید
  • b) shomā iek māshin jaridid. شما یک ماشین خریدید
  • c) shomā iek māshin dāshtid. شما یک ماشین داشتید

Verificar
  • a shomā iek māshin dārid.شما یک ماشین دارید
  • b shomā iek māshin jaridid. شما یک ماشین خریدید
  • c shomā iek māshin dāshtid. شما یک ماشین داشتید
  • Respuesta a

10.¿Cuál es la raíz del verbo "dāshtanداشتن " en presente a la que se añaden las terminaciones?

  • a) dār دار-
  • b) dāsht داشت-
  • c) .

Verificar
  • a dār دار-
  • b dāsht داشت-
  • c .
  • Respuesta a