Prácticas 13

1.¿Qué verbo usamos para formar el presente continuo persa?

  • a) dāshtan داشتن
  • b) jordan خوردن
  • c) raftan رفتن

Verificar
  • a dāshtan داشتن
  • b jordan خوردن
  • c raftan رفتن
  • Respuesta a

2.¿Qué verbo falta en la tabla?

  • a) dārim mijorim داریم می خوریم
  • b) dāram mijoramدارم می خورم
  • c) dāri mijori داری می خوری

Verificar
  • a dārim mijorim داریم می خوریم
  • b dāram mijoramدارم می خورم
  • c dāri mijori داری می خوری
  • Respuesta c

3."Estoy trabajando" en persa se dice:

  • a) dāram kār mikonam دارم کار می کنم
  • b) kār mikonam کار می کنم
  • c) kār kardan کار کردن

Verificar
  • a dāram kār mikonam دارم کار می کنم
  • b kār mikonam کار می کنم
  • c kār kardan کار کردن
  • Respuesta a

4.¿Qué adverbio de tiempo no se usa con el presente continuo?

  • a) alānالان
  • b) dar hāle hāzer درحال حاضر
  • c) diruz دیروز

Verificar
  • a alānالان
  • b dar hāle hāzer درحال حاضر
  • c diruz دیروز
  • Respuesta c

5.Es correcta la siguiente afirmación: "Para formar el presente continuo tanto el verbo auxiliar como el principal se deben conjugar para la misma persona"

  • a) Sí, es correcta.
  • b) No, es incorrecta.
  • c) -

Verificar
  • a Sí, es correcta.
  • b No, es incorrecta.
  • c -
  • Respuesta a

6.El verbo gustar/querer en persa se dice:

  • a) "dust dāshtan" دوست داشتن
  • b) "dāshtan" داشتن
  • c) "jordan" خوردن

Verificar
  • a "dust dāshtan" دوست داشتن
  • b "dāshtan" داشتن
  • c "jordan" خوردن
  • Respuesta a

7.Lo contrario de "dust daram" دوست دارمen persa es:

  • a) dust nadāram دوست ندارم
  • b) na dust dāram نه دوست دارم
  • c) -

Verificar
  • a dust nadāram دوست ندارم
  • b na dust dāram نه دوست دارم
  • c -
  • Respuesta a

8.¿Cómo se dice "natación" en persa?

  • a) shenā شنا
  • b) varzesh ورزش
  • c) tenis تنیس

Verificar
  • a shenā شنا
  • b varzesh ورزش
  • c tenis تنیس
  • Respuesta a

9.El verbo esterāhat kardan استراحت کردن significa:

  • a) descansar
  • b) llamar por teléfono
  • c) desayunar

Verificar
  • a descansar
  • b llamar por teléfono
  • c desayunar
  • Respuesta a

10.¿Qué significa el adjetivo bizogبی ذوق ?

  • a) Aguafiestas
  • b) Hortera
  • c) Amable

Verificar
  • a Aguafiestas
  • b Hortera
  • c Amable
  • Respuesta b