Prácticas 11

1.¿Cómo se dice bravo en persa?

  • a) āfarinآفرین
  • b) befarmāid بفرمایید
  • c) bale بله

Verificar
  • a āfarinآفرین
  • b befarmāid بفرمایید
  • c bale بله
  • Respuesta a

2.¿Cómo se dice agua en persa?

  • a) āb آب
  • b) bā با
  • c) mā ما

Verificar
  • a āb آب
  • b bā با
  • c mā ما
  • Respuesta a

3.Para preguntar "¿qué día es hoy?" se dice:

  • a) emruz che ruzi ast? امروز چه روزی است؟
  • b) inyā koyā ast? اینجا کجا است؟
  • c) u kist? اوکیست؟

Verificar
  • a emruz che ruzi ast? امروز چه روزی است؟
  • b inyā koyā ast? اینجا کجا است؟
  • c u kist? اوکیست؟
  • Respuesta a

4."¿Qué hora es?" en persa se dice…..

  • a) sāat chand ast? ساعت چنداست؟
  • b) emruz che ruzi ast? امروز چه روزی است؟
  • c) sāat iek ast? ساعت یک است؟

Verificar
  • a sāat chand ast? ساعت چنداست؟
  • b emruz che ruzi ast? امروز چه روزی است؟
  • c sāat iek ast? ساعت یک است؟
  • Respuesta a

5.¿Cuál es la forma ordinal del número 10 en persa?

  • a) Dah ده
  • b) Dahom دهم
  • c) Dah daghighe ده دقیقه

Verificar
  • a Dah ده
  • b Dahom دهم
  • c Dah daghighe ده دقیقه
  • Respuesta b

6.¿Qué hora es?

  • a) sāat iek o panch daghighe ast. ساعت یک و پنج دقیقه است.
  • b) dah daghighe mānde be do. ده دقیقه مانده به دو
  • c) sāat iek o rob ast. ساعت یک ربع است

Verificar
  • a sāat iek o panch daghighe ast. ساعت یک و پنج دقیقه است.
  • b dah daghighe mānde be do. ده دقیقه مانده به دو
  • c sāat iek o rob ast. ساعت یک ربع است
  • Respuesta b

7.Si queremos formar el imperativo formal (usted/ustedes) de un verbo a partir del verbo conjugado para la 2ª persona singular (tú) en el mismo modo, ¿qué terminación habría que añadir?

  • a) –i ای
  • b) –id ید
  • c) –im ایم

Verificar
  • a –i ای
  • b –id ید
  • c –im ایم
  • Respuesta b

8.¿Qué día de la semana es yekshanbe یکشنبه?

  • a) Sábado
  • b) Lunes
  • c) Domingo

Verificar
  • a Sábado
  • b Lunes
  • c Domingo
  • Respuesta c

9.El imperativo formal del verbo "bojor"بخور es…….

  • a) bojoramبخورم
  • b) bojorid بخورید
  • c) mijoram می خورم

Verificar
  • a bojoramبخورم
  • b bojorid بخورید
  • c mijoram می خورم
  • Respuesta b

10.¿Cuál es el imperativo (tú) para el verbo Venir: āmadan آمدن?

  • a) Biā بیا
  • b) boro برو
  • c) bebar ببر

Verificar
  • a Biā بیا
  • b boro برو
  • c bebar ببر
  • Respuesta a