Prácticas 7

1.Completa el especio en blanco con la conjugación correcta: “Mā dar tehrān …………….. .”

  • a) zendegui mikonam زندگی می کنم
  • b) zendegui mikonidزندگی می کنید
  • c) zendegui mikonim زندگی می کنیم

Verificar
  • a zendegui mikonam زندگی می کنم
  • b zendegui mikonidزندگی می کنید
  • c zendegui mikonim زندگی می کنیم
  • Respuesta c

2.¿Cuál es el equivalente del “yo como” en persa?

  • a) mijori می خوری
  • b) mijoram می خورم
  • c) Mijorad می خورد

Verificar
  • a mijori می خوری
  • b mijoram می خورم
  • c Mijorad می خورد
  • Respuesta b

3. Para preguntar “quién es una persona” decimos:

  • a) u kist? او کیست؟
  • b) u chist? او چیست؟
  • c) u kochāst? او کجاست؟

Verificar
  • a u kist? او کیست؟
  • b u chist? او چیست؟
  • c u kochāst? او کجاست؟
  • Respuesta a

4. ¿Cuál es la moneda actual de Irán?

  • a) El rial
  • b) El euro
  • c) El peso

Verificar
  • a El rial
  • b El euro
  • c El peso
  • Respuesta a

5. ¿A cuántos riales equivale 1 toman?

  • a) a 10
  • b) a 100
  • c) a 1000

Verificar
  • a a 10
  • b a 100
  • c a 1000
  • Respuesta a

6. ¿Cómo se dice 11 en persa?

  • a) bist بیست
  • b) yāzdah یازده
  • c) Davāzdah دوازده

Verificar
  • a bist بیست
  • b yāzdah یازده
  • c Davāzdah دوازده
  • Respuesta b

7. Completa la frase con el verbo adecuado: Minā zibā …….. .

  • a) ast است
  • b) mijorad می خورد
  • c) hasti هستی

Verificar
  • a ast است
  • b mijorad می خورد
  • c hasti هستی
  • Respuesta a

8. “padre” en persa se dice:

  • a) pedar پدر
  • b) mādar مادر
  • c) barādar برادر

Verificar
  • a pedar پدر
  • b mādar مادر
  • c barādar برادر
  • Respuesta a

9.¿Cómo se dice “hermana” en persa?

  • a) jāhar خواهر
  • b) barādar برادر
  • c) pedar پدر

Verificar
  • a jāhar خواهر
  • b barādar برادر
  • c pedar پدر
  • Respuesta a

10. El equivalente al número 17 es:

  • a) shānzdah شانزده
  • b) hefdah هفده
  • c) hechdah هجده

Verificar
  • a shānzdah شانزده
  • b hefdah هفده
  • c hechdah هجده
  • Respuesta b