Prácticas 5

1.¿Cuál es equivalente exacto de "in" en castellano?

  • a) Esto/a
  • b) Eso/a
  • c) Aquello/a

Verificar
  • a Esto/a
  • b Eso/a
  • c Aquello/a
  • Respuesta a

2.¿Qué sufijo habría que añadir al demostrativo "in" para obtener la forma plural?

  • a) –hā -ها
  • b) –ān -ان
  • c) –chā جا-

Verificar
  • a –hā -ها
  • b –ān -ان
  • c –chā جا-
  • Respuesta a

3.¿Cómo se dice "aquí" en persa?

  • a) inchā اینجا
  • b) ānchā آنجا
  • c) kochá کجا

Verificar
  • a inchā اینجا
  • b ānchā آنجا
  • c kochá کجا
  • Respuesta a

4.¿Qué adverbio usamos para decir "cuánto-os-as"?

  • a) kochá کجا
  • b) chand چند
  • c) cherā چرا

Verificar
  • a kochá کجا
  • b chand چند
  • c cherā چرا
  • Respuesta b

5.¿Qué significa la siguiente frase?: "Shoma chand sal darid?" شما چند سال دارید؟

  • a) ¿Cuántos años tiene?
  • b) ¿A qué se dedica?
  • c) ¿De dónde es?

Verificar
  • a ¿Cuántos años tiene?
  • b ¿A qué se dedica?
  • c ¿De dónde es?
  • Respuesta a

6.¿Qué significa "in chist?" این چیست؟

  • a) ¿Qué son esos?
  • b) ¿Qué es eso?
  • c) ¿Qué es esto?

Verificar
  • a ¿Qué son esos?
  • b ¿Qué es eso?
  • c ¿Qué es esto?
  • Respuesta c

7.¿Cuál de los siguientes verbos equivale al verbo "tener"?

  • a) budan بودن
  • b) dāshtan داشتن
  • c) kār kardan کار کردن

Verificar
  • a budan بودن
  • b dāshtan داشتن
  • c kār kardan کار کردن
  • Respuesta b

8.¿Qué número es?: 4

  • a) haft هفت
  • b) hasht هشت
  • c) Chahār چهار

Verificar
  • a haft هفت
  • b hasht هشت
  • c Chahār چهار
  • Respuesta c

9.¿Para decir "esto es un libro" decimos:

  • a) in iek ketāb ast این یک کتاب است
  • b) inhā ketāb hastand اینها کتاب هستند
  • c) incha iek ketab ast اینجا یک کتاب است

Verificar
  • a in iek ketāb ast این یک کتاب است
  • b inhā ketāb hastand اینها کتاب هستند
  • c incha iek ketab ast اینجا یک کتاب است
  • Respuesta a

10.Complete con la conjugación adecuada: : (man dāram من دارم), (to …….…………… تو), (u darad او دارد)

  • a) darim داریم
  • b) dari داری
  • c) darand دارند

Verificar
  • a darim داریم
  • b dari داری
  • c darand دارند
  • Respuesta b